Amhlaf0000645 Pablo Picasso I Montserrat Isern Rabascall - Cgonzaleza (NC, 2026)
Pablo Picasso i Montserrat Isern Rabascall (1950-1965), fotografiats a la vil·la La Galloise, casa de Picasso a la localitat de Vallauris, municipi francès, situat al departament dels Alps Marítims, a la regió de Provença – Alps – Costa Blava.
Droits : Licence indiquee par Wikimedia Commons
Keywords: peinture; peintres; artistes peintres; picasso; photo; archives photographiques; photographie; Art