Nieuport-Ville. Eglise - Church, GP055209 (2) - Auteur inconnu (Wikimedia Commons)
Carte postale ancienne issue de Wikimedia Commons. Titre: Nieuport-Ville. Eglise - Church, GP055209 (2). Title Nieuport-Ville. Eglise - Church Date [date de publication inconnue] Publisher Bruxelles: Thill Uniform title Nieuwpoort. Gebouwen. Kerken en kapellen. Onze-Lieve-Vrouwekerk Series Belgique. Province Flandre occidentale. Cartes postales Belgium. Province of West-Flanders. Postcards België. Provincie West-Vlaanderen. Prentkaarten Genre Post cards Extent 1 kaart / postcard Graphic Brown Language French Additional info General note: Kerktoren voor de vernieling tijdens Wereldoorlog I General note: Titelgegevens ontleend aan prentkaart Source Library Catalog Source ID lbsn9992516045201471
Licence Public domain via Wikimedia Commons
Keywords: carte postale; image; patrimoine; histoire locale; wikimedia commons; église; port